Afbeelding
woensdag 15 mei 2019, 08:00

Restaurant in De Keuning geopend

STEENBERGEN – Afgelopen weekeinde,  vrijdag 10 en zaterdag en zondag 11 en 12 mei, opende het bijzondere restaurant in De Keuning aan de Wouwsestraat 65. Het weekeinde was om nog een reden bijzonder, want het pand waarin de Koning gevestigd is heeft op de kop af honderd jaar een horecabestemming.

Viënna de Koning heeft na haar studie aan de Hogere Hotelschool in Breda en na ervaring in Barcelona en Australië haar droom gerealiseerd met het nieuwe restaurant. Ze krijgt daarbij steun van haar ouders Patricia en René en enthousiaste medewerkers. Centraal in de keuken van het restaurant staat de speciale Sloveense houtskooloven. Die staat garant voor tal van bijzondere en zeer smaakvolle gerechten.”De reacties op de kwaliteit en de smaak van de gerechten zijn echt lovend.”, vertelt Viënna de Koning.

Toppers

Desgevraagd noemt ze wat toppers van de menukaart: “We serveren heerlijk malse Diamant Haas, Bavette en Ribeye. Op het menu staat ook een mooie roodbaars en een tonijnsteak die zeker niet te versmaden is. Daarnaast hebben we spareribs die we klaarmaken met onze eigen marinade. En ik mag zeker ook niet vergeten om onze toetjes te noemen. Die komen ook van de houtskoolgrill en zijn echt bijzonder. We hebben een gemarineerde ananas in likeur 43, een barbecue banaan met marshmallows voor wie van lekker zoet houdt en een homemade Brownie. Echt heerlijk”.

Bij De Keuning wordt het diner geserveerd vanaf 17:30 uur, er kan ook smakelijk worden geluncht vanaf 12:00 uur.

Uit de Steenbergse Courant