Afbeelding
zaterdag 15 juni 2019, 15:00

Rozemarijn en Citomachinebouw genomineerd voor Rabobank StartToGrow Award

STEENBERGEN – Marijke Raadgever van Kruiderij Rozemarijn in de Grote Kerkstraat is een van de acht ondernemers die is genomineerd voor de Rabobank ‘StartToGrow Award’. Raadgever is genomineerd in de categorie Start Award, het Kruislandse Cito Machinebouw in de categorie Grow Award. Woensdag 19 juni wordt bekend of zij deze Awards winnen.

Rabobank Zuidwest-Brabant stelt deze prijzen beschikbaar voor ambitieuze ondernemers met groeipotentie. Ondernemers die met lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming hebben opgebouwd konden zich inschrijven en werden in een voorronde geselecteerd.De selectie vond plaats op negen punten: innovatie, durf, commerciële formule, financiële positie, visie, groeistrategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen en creativiteit.

Geselecteerd

Uit alle inschrijvingen werden per categorie vier ondernemers geselecteerd, waaronder dus Marijke Raadgever als starter. Haar winkel is gespecialiseerd in kruiden, theeën, homeopathische middelen, voedingssupplementen en huid- en haarverzorgingsproducten. “Deze winkel is de plek waar kennis, kwaliteit, gezondheid en voorlichting samenkomt. De winkel biedt een uitgekiend assortiment als antwoord op alle gezondheidsvragen”, aldus de motivatie om Raadgever te nomineren.
Cito Machinebouw is voortgekomen uit Van Merriënboer Constructie. Dit bedrijf kent een lange historie en is gespecialiseerd in landbouwwerktuigen. Citobouw wil door middel van innovatie en productvernieuwing in een sterk veranderende en concurrerende markt haar positie behouden en verder uitbreiden. Ondernemer Christ van Merriënboer ziet dit als een uitdaging en denkt dat de nieuwe ontwikkelingen het beste uit zijn bedrijf naar boven halen.

Uitreiking

Volgende week woensdag weten beide ondernemers of hun nominatie leidt tot de award 2019. De prijsuitreiking is in het Cosun Innovation Center in Dinteloord en begint om 19:00 uur.
Vorig jaar werd de prijs uitgereikt aan een Dinteloords bedrijf. Toen mocht ondernemer Eric Verheijen van het bedrijf Lyfter – dat websites bouwt en innovatieve toepassingen realiseert – een award in ontvangst nemen.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant