Afbeelding
donderdag 20 juni 2019, 13:00

Kees Karremans kampioen van jarige WAO-biljartgroep

WELBERG – In het jubileumjaar van de WAO-biljartgroep is Kees Karremans onbetwist kampioen van de onderlinge competitie geworden. Afgelopen dinsdag werd hij samen met de andere poulewinnaars gehuldigd bij clubhuis Zaal Koch te Welberg.

De WAO-biljartgroep speelt de competitie over twee periodes. Hieruit komen zes poulewinnaars naar voren die de strijd om het kampioenschap met elkaar aangaan. Met slechts 2,25 verliespunten ging de winst overduidelijk naar Kees Karremans. Het zilver was dit jaar voor Leo Ligtenberg, het brons voor Piet Koenraadt. Nico Mathijssen werd vierde met daarachter respectievelijk Theo Kools en Sieb de Jong.Jan Hagen behaalde de Hoogste Score (44) gevolgd door Henk de Ron en Toon Schillemans die allebei op 25 uitkwamen. De korte party was voor Gerda Nouwen die maar 6 beurten nodig had (2,5 gemiddeld) om haar partij uit te maken.

Brunch, boot en diner

De huldiging van de kampioen gebeurde afgelopen dinsdag tijdens een gezellige jaarvergadering in Zaal Koch te Welberg. De WAO-biljarters hebben al de nodige gezelligheid achter de rug want ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van de club gingen zij een dagje uit. Na een brunch in Drimmelen werden zij ingescheept voor een vijf uur durende boottocht door de Biesbosch.
Vanaf de boot gingen zij rechtstreeks de bus in, op weg naar Willemstad waar het jubileum smakelijk werd afgesloten met een diner.

Foto: Kampioen Kees Karremans toont trots de bokaal die hij door de voorzitter van de WAO-biljartgroep Theo Kools overhandigd kreeg.

Uit de Steenbergse Courant