Afbeelding
vrijdag 5 juli 2019, 16:00

Lattentrappers en Voverdi in afwachting van fluitsignaal 24-uurs en beachvolleybal toernooi

DINTELOORD – Vanavond – vrijdagavond 5 juli – klinkt om 20:00 uur het eerste fluitsignaal bij het jaarlijkse 24-uurs toernooi van FC De Lattentrappers. Vanaf dat moment gaan de Lattentrappers de uitdaging aan om 24 uur lang tegen 24 deelnemende teams te spelen. Evenals andere jaren heeft het toernooi plaats in sporthal De Buitelstee. Gelijktijdig vindt morgen vanaf 17:00 uur ook het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi van Voverdi plaats.

Zaterdag 6 juli klinkt vervolgens het laatste fluitsignaal en dan hopen de organisatoren weer een fors bedrag bijeen te hebben voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting ‘Het raakt U’. Deze stichting die gevestigd is in de Steenbergse Koos Veraartstraat 10, is opgericht in 2008 en stelt zich ten doel activiteiten te organiseren voor kinderen en jong volwassenen met een beperking in West-Brabant. Andere jaren lag de opbrengst tussen de vijf en zevenduizend euro. En dat kan de stichting goed gebruiken.

Beachvolleybal

Terwijl de Lattentrappers een lange pot zaalvoetbal spelen wordt buiten voor De Buitelstee het eveneens jaarlijkse Beachvolleybal toernooi van Voverdi gehouden. Organisatie hiervan ligt ook deze keer in handen van Peter van de Merbel. Het toernooi start zaterdag om 17:00 uur en eindigt om 21:30 uur.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant