Afbeelding
donderdag 24 oktober 2019, 11:00

Stichting Carnaval Peeloofdurp bereidt zich voor op het Loofbal

DINTELOORD – Stichting Carnaval Peeloofdurp laat weten dat het zich klaarmaakt voor het ‘Loofbal’ dat op zaterdag 9 november wordt gehouden. Dit bal is ter gelegenheid van de 11-11 viering en wordt gehouden in ’t Cafeetje aan de Westervoorstraat 14.

“Met man en macht is hard gewerkt om alles voor de carnavalsviering tot in de puntjes geregeld te krijgen. Er zijn nieuwe ideeën. Tijdens het Loofbal wordt de ‘Gouwe Pee’ uitgereikt aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de carnaval in Peeloofdurp. Aan wie wordt strikt geheim gehouden en de drie leden van de stichting die het weten houden de lippen stijf op elkaar.

Presentatie motto

Dat doen ze overigens ook over het motto voor 2020, waarvoor carnavalsvereniging De Vrolijke Vierders dit jaar het thema mochten aanleveren. Het nieuwe motto wordt eveneens tijdens het Loofbal gepresenteerd. Tijdens het bal wordt door de Stichting ook een mooi nieuwtje bekend gemaakt. “Wie daar nieuwsgierig naar is, moet toch echt het Loofbal bezoeken”, aldus de Stichting Carnaval Peeloofdurp. Aanvang van het feest is om 20:11 uur.

Uit de Steenbergse Courant