Afbeelding
maandag 24 juni 2019, 12:59

Succesvol ‘Kijk Binnen bij Bedrijven’ krijgt een groter vervolg

STEENBERGEN / Brabantse Wal – Na de succesvolle eerste editie van ‘Kijk Binnen bij Bedrijven’ hebben samenwerkende partners waaronder Samen in de Regio en Werkcentrum Brabantse wal woensdagochtend in Bergen op Zoom de aftrap gegeven voor een tweede editie. Die wordt van 14 tot en met 21 september gehouden. Daarbij kunnen belangstellenden waaronder werkzoekenden gemakkelijk in contact komen met deelnemende bedrijven.

Bij de aftrap voor dit vervolg ondertekenden Koos Krook (wethouder Steenbergen), Liesbeth van Kerkhof (voorzitter VNO-NCW), Marleen Michielsen (ROC West-Brabant), Barry Jacobs (wethouder Bergen op Zoom), Anita Karremans (Samen in de Regio), Connie Zagers (TanteLouise) en Tijl Valk (Werkcentrum Brabantse Wal) een overeenkomst. Zij zijn enthousiast over de eerste editie. Deze was niet alleen interessant voor werkzoekenden, maar zeker ook voor de deelnemende bedrijven en organisaties. Die kwamen zo direct in contact met mogelijk toekomstige werknemers.

Aanmelden deelnemers

Ook wethouder Koos Krook (gemeente Steenbergen) toonde zich geestdriftig over het initiatief. Hij vindt het ook een goede aanleiding om de ‘kaartenbakken’ van ISD Brabantse Wal door te nemen. Hierbij staat dan voorop dat serieus gekeken wordt naar wat iemand leuk vindt en waar kansen en talenten liggen. De laagdrempeligheid van Kijk Binnen bij Bedrijven zorgt er daarnaast voor dat er duurzame matches ontstaan die op termijn ook waardevol blijven.
Bedrijven en organisaties die zich willen aansluiten bij het initiatief kunnen zich vanaf nu opgeven. Op de website kijkbinnenbijbedrijven.nl staat alle informatie.

Uit de Steenbergse Courant