Afbeelding
donderdag 18 april, 14:00

Opnieuw gemêleerd gezelschap met boeiende verhalen in ‘Witte da?’

STEENBERGEN - Steenbergenaren Claudia de Groen en Willem Jongenelen kondigen een nieuwe aflevering van de verhalenbijeenkomst ‘Witte da?’ aan. Die vindt dit keer plaats op zaterdagavond 11 mei in het theatercafé van Myra Ceti aan de Wouwsestraat. Er is een divers gezelschap van vertellers uitgenodigd, die ieder borg staan voor een boeiende verhalenavond.

Peter van Langerak verhaalt over een partje regiogeschiedenis, Lenie de Graaf vertelt over het figureren in films en tv-series. Orgelman Pepijn Jansen legt uit hoe hij een draai-orgel hit maakte van songfestivalkraker Europapa en schrijver Niek Helmons vertelt over de boeken die hij schreef en hoe hij al op vijftienjarige leeftijd een eerste boek uitgaf. Willem Jongeneelen interviewt Johan Hallers die praat over het leveren van mantelzorg aan zijn echtgenote. Bij haar werd de diagnose jong-dementie vastgesteld. 

Aan het rijtje gasten wordt nog één sportieve verteller toegevoegd en voor de muzikale noot zorgt de gerenommeerde singer-songwriter Tom Neven. Hij vertelt voor de pauze hoe een speciale song tot stand kwam en laat na de pauze nog meer liedjes van zijn onlangs verschenen nieuwe album Soon horen.
Vanaf 19.00 uur is de inloop bij Myra Ceti, tussen 19.30 en 21.45 uur volgen de verhalen. De entree voor deze verhalenavond bedraagt vijf euro (inclusief een drankje en een hapje). Reserveren kan vooraf via witteda@hotmail.com

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant