Foto: Astrid Bouman
Foto: Astrid Bouman
woensdag 27 maart, 12:00

Fotoclub Steenbergen exposeert in het weekend na Pasen

STEENBERGEN - Zaterdag 6 april van 11:00 tot 18:00 uur en zondag 7 april van 11:00 tot 17:00 uur kunnen belangstellenden in de Gummarusschool aan de Esdoornstraat in Zuid een kijkje komen nemen bij de foto-expositie van Fotoclub Steenbergen. De 16 fotografen van deze club tonen dan een collectie van ruim honderd recente foto’s.

Naast deze foto’s met een vrije onderwerpkeuze wordt ook een 16-tal foto’s geëxposeerd die zijn gemaakt in het drie hectare tellende natuurgebied ‘Wilde Weelde’ van Marja en Ben Santbergen aan het Oud Kromwielswegje op Welberg. Secretaris Jan Noorlander van de fotoclub: “Het is bijzonder hoe divers ook die foto’s geworden zijn”. Naast de tentoongestelde foto’s kunnen bezoekers ook genieten van acht Audio Visuele series, waarbij de combinatie van beeld en geluid voor een verrassend resultaat zorgen, dat de moeite van het bekijken waard is.

Publieksprijs

Ook dit jaar heeft het publiek de mogelijkheid om een keuzeformulier in te vullen, waarbij de beste foto en de beste AV-serie de publieksprijs kan verdienen.
Toegang tot de fototentoonstelling is gratis. Nadere informatie is te vinden op www.fotoclubsteenbergen.nl.

Uit de Steenbergse Courant