Afbeelding
maandag 28 november 2022, 15:00

Feestelijke Steenbergse Bridgedrive

STEENBERGEN-  Eindelijk kon het weer. Een bridgedrive organiseren. Voor de Bridgeclub Steenbergen de reden om op zondag 27 november een Steenbergse Bridgedrive te organiseren, een feestdrive!

‘Volle bak’

Al voor de start van de, door de Bridgeclub Steenbergen georganiseerde, feestdrive stoomde de Vaert in Welberg vol met bridgeliefhebbers. Een bridgedrive voor alle bridgers in de gemeente Steenbergen. En met succes. Maar liefst 34 paren hadden zich ingeschreven, een volle zaal dus!

‘We kunnen weer’

“Ik ben blij u allen hier weer te zien, Het mag weer en we kunnen weer” opende voorzitter Wim Roovers de middag. “Ik dank iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en wil in het bijzonder Marion van de Kerkhof bedanken voor de voorbereidingen van deze middag” Gauw nam Carla Bakx, arbiter van de Nederlandse Bridge Bond, het woord over voordat Wim alles ging vertellen. “Niet mijn werk overnemen hoor Wim” lachte Carla.

‘Klok aan, starten maar’

Bakx legt nog even de spelregels van de middag uit. “We spelen met twee vaste tafels, spelen 24 spellen in 6 rondes. We spelen op 3 niveaus, we hebben een A, B en C lijn. Heeft u tijdens het spelen vragen. Ik ben beschikbaar. Nu geen vragen? Klok aan en starten maar”.

‘Allemaal winnaars’

De NOC*NSF had een subsidie verstrekt voor deze feestdrive. Inschrijfgeld hoefde niet betaald te worden. Drankjes en hapjes waren ook geregeld. En er was een prijsje voor iedereen, allemaal winnaars. Maar er werd ook serieus gebridged. Eind van de middag waren de winnaars bekend. Eerste in de A-lijn zijn geëindigd Manda en Eem Kaptein, in de B-lijn Marion van de Kerkhof en Peter Bakx en in de C-lijn, ja u leest het goed, de voorzitter Wim Roovers met zijn bridgepartner Stephan Laco. Aan het einde van de middag kon men terugkijken op een zeer geslaagde middag!

Tekst: Tineke Feskens  Foto’s: Jan de Langen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant