Afbeelding
dinsdag 23 november 2021, 08:16

Foto-expo jubileumjaar 2022 nu in het Cromwiel

STEENBERGEN – Afgelopen weekend opende wethouder Wilma Baartmans in het Cromwiel de reizende foto-tentoonstelling die ter gelegenheid van het jubileumjaar 2022 is ingericht. De ingestuurde foto’s zijn gemaakt door leden van fotoclub Steenbergen en fotoclub Brabantse Wal met de opdracht ‘Vereeuwig de gemeente’. De komende twee maanden is de tentoonstelling in gemeenschapshuis het Cromwiel te zien, daarna gaat deze op reis door de andere kernen van de gemeente.

De eerste prijs bij de ingestuurde foto’s ging naar Roel Looijen, Thomas Weezenbeek ( bekend ook van foto’s die hij voor Steenbergse Courant maakt ) won de tweede en derde prijs.
De tentoongestelde foto’s laten mooie plekjes in de gemeente Steenbergen zien, maar ook gebeurtenissen uit de geschiedenis zijn onderwerp. Tijdens de opening gaven beide fotoclubs wat info over de inzendingen. Ze stelden dat het soms lastig kiezen was, er is teveel moois om te laten zien in slechts 24 foto’s met beelden uit alle kernen. De leden van de fotoclubs kregen van diverse inwoners ook fotobeelden ingestuurd van hun mooiste plekjes.
Via www.steenbergen2022.nl wordt aangegeven wanneer de expo verhuist naar een volgende locatie. Ongetwijfeld valt dit ook te lezen in Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant