Afbeelding
vrijdag 20 augustus 2021, 13:15

Gewijzigd oefenprogramma vv Steenbergen

Doordat uiteindelijk is besloten dat dit jaar de wedstrijden om de Groot Steenbergen Cup gelukkig gewoon mogen doorgaan (vorig jaar moest de strijd om het “Steenbergs kampioenschap” worden geschrapt in verband met corona) is het verdere oefenprogramma van vv Steenbergen iets gewijzigd ten opzichte van wat we eerder in de Steenbergse Courant hebben vermeld. Het totale oefenprogramma ziet er daardoor als volgt uit: morgen, zaterdag 21 augustus, neemt het 1e elftal van vv Steenbergen deel aan een toernooi bij de vereniging Rotterdam United in Rotterdam, waar gespeeld gaat worden om de Primerastar Cup. Tegenstanders die dag zijn naast het team van 4e klasser Rotterdam United de 3e klasser Fc.Perkouw en 2e klasser v.v. Roosendaal.

Het programma voor v.v. Steenbergen ziet er als volgt uit: Aanvang 13.00 uur: Steenbergen – Roosendaal: aanvang 14.00 uur: Steenbergen - Rotterdam United: aanvang 15.00 uur: Steenbergen - Fc.Perkouw. De wedstrijden duren 35 minuten. Supporters die de wedstrijden van vv Steenbergen willen bezoeken zijn uiteraard van harte welkom. Het adres van het sportpark van Rotterdam United is RFC-weg 155 te Rotterdam.

Groot Steenbergen Cup

Alle wedstrijden om de Groot Steenbergen cup worden deze keer gespeeld op sportpark De Danen in Nieuw-Vossemeer waar de vereniging N.V.S. gastheer zal zijn en de organisatie op zich zal nemen. Het 1e elftal van v.v. Steenbergen is ingedeeld in een poule samen met Sc Kruisland en vv Prinsenland.

De wedstrijden die vv Steenbergen moet spelen zijn de volgende:
Donderdag 26 augustus: Steenbergen – Sc Kruisland, aanvang 19.30 uur; Zaterdag 28 augustus: Steenbergen - vv Prinsenland, aanvang 17.30 uur. De wedstrijden voor deze elftallen duren 2 x 45 minuten.

Steenbergen 2 (Jong Steenbergen) is voor de Groot Steenbergen cup ingedeeld in een poule samen met NVS 1 , NVS 2 en Sc Welberg. Het wedstrijdprogramma voor Steenbergen 2 ziet er als volgt uit:

Dinsdag 24 augustus: Steenbergen 2 - Sc.Welberg, aanvang 20.00 uur; Donderdag 26 augustus: Steenbergen 2 - NVS 1, aanvang 18.30 uur; Zaterdag 28 augustus: Steenbergen 2 - NVS 2, aanvang 16.30 uur. De wedstrijden voor deze elftallen duren 2 x 30 minuten.

[ door John Rommers ]

Uit de Steenbergse Courant