Afbeelding
donderdag 31 december 2020, 08:22

Vergeet vanavond niet af te stemmen op SLOS TV voor het bijzondere Oudejaarsprogramma

STEENBERGEN - Vanavond - Oudejaarsavond - begint om 19:30 uur het Oudejaarsprogramma dat is samengesteld door gemeente Steenbergen in samenwerking met SLOS TV, het Filmcollectief Steenbergen en diverse lokale organisaties.

Het programma begint met het indrukwekkende bevrijdingsconcert uit 2019. Onder de titel ‘Total Verrückt’ werd in de Gummaruskerk stilgestaan bij 75 jaar bevrijding.

Oliebollenquiz

Vanaf 21:30 uur wordt de Oliebollenquiz uitgezonden. Zes deelnemers uit de kernen De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen en Welberg strijden tegen elkaar. Ook kijkers kunnen meespelen via www.buzzerpad.com. De benodigde deelnamecode wordt getoond in de uitzending en op de facebookpagina’s van de gemeente, de SLOS en het Genootschap van de Meermin.

Kijkersvragen

Tijdens de quiz komen zes kijkersvragen voorbij. De goede antwoorden leiden tot een woord. Dit kan worden ingestuurd naar: info@gemeente-steenbergen.nl. Vermeld als onderwerp: Oplossing Oliebollenquiz. Insturen via een briefje kan ook: vermeld naam en volledige contactgegevens + de oplossing en doe deze in een envelop die kan worden gedeponeerd in de brievenbus van het gemeentehuis of per post worden gestuurd naar: gemeente Steenbergen, Buiten de Veste 1, 4652 GA Steenbergen.

Terugblik

Vanaf 22:30 uur worden beelden getoond uit het afgelopen jaar. Inwoners vertellen over hun bevindingen in 2020 waarin ze corona hebben ondervonden. Burgemeester Ruud van den Belt houdt zijn nieuwjaarstoespraak. Een samengesteld koor zingt het Happy New Year van Abba en na middernacht worden persoonlijke boodschappen van inwoners uitgezonden.

Uit de Steenbergse Courant