Afbeelding
woensdag 26 februari 2020, 12:55

VIP zoekt vrijwilligers voor diverse lokale organisaties

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenbergen – een onderdeel van WijZijn Traverse – is voor diverse lokale organisaties op zoek naar vrijwilligers.

Vrijwilliger Alzheimer Café (374)

Alzheimer Nederland West Brabant zoekt vrijwilligers om tijdens het Alzheimer Café en bij evenementen van Alzheimer West-Brabant de infotafel te bemensen en te zorgen dat de info up-to-date blijft. Heb je affiniteit met mensen met dementie en hun omgeving dan is dit een interessante job!

Trainers gezocht (167, 289)

SV Diomedon zoekt trainers voor verschillende groepen, o.a. damesgroep en jeugd.
“Wij zoeken gemotiveerde  personen die kennis hebben van bewegingslessen en met een groep kan werken. Onze omni-vereniging S.V. Diomedon in Steenbergen zoekt met spoed voor haar Atletiekafdeling meerdere trainers. Een trainersdiploma of cursus is geen vereiste. Spreekt bovenstaande je aan, neem dan vrijblijvend contact op om meer uitleg over onze vereniging en de trainingen te verkrijgen”.


Vluchtelingenwerk Zuid Nederland (318, 319, 320, 321)

Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland zoekt diverse vrijwilligers zoals : Tolk Arabisch, Taalcoach, Maatschappelijk begeleider en Arbeidscoach.
De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland begeleiden vluchtelingen in o.a. Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer en Kruisland. We begeleiden hen bij hun asielprocedure, huisvesting, integratie, juridische zaken (als bijvoorbeeld gezinshereniging en alles wat met de IND te maken heeft), taal en werk. Daarnaast geven we voorlichting en gastlessen over vluchtelingen. Mocht je interesse hebben in een van de vacatures of meer informatie willen, neem dan contact op met de organisatie.

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien?

Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen Fabrieksdijk 6, 4651 BR  Steenbergen - 0167-750 850 (tijdens spreekuren) - info@vipsteenbergen.nl
www.vrijwilligersinformatiepunt.nl

Uit de Steenbergse Courant