Afbeelding
zondag 9 februari 2020, 15:30

Ontmoetingswinkel genomineerd bij ‘ING Help Nederland vooruit’

STEENBERGEN – Uit deze regio zijn vijf genomineerden in de running voor een ondersteunende bijdrage uit de actie ‘ING Help Nederland vooruit’. Eén daarvan is de ontmoetingswinkel van Rian Liefhebber in de Kaaistraat. Zij staat in de tussenstand zelfs op nummer één. Er kan nog tot 12 februari op haar initiatief worden gestemd.

Dat kan via: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/de-ontmoetingswinkel. Rian Liefhebber zette haar ontmoetingswinkel op om mensen die in een sociaal isolement zitten bij elkaar te brengen. Samen met vrijwilligers ontvangt Rian Liefhebber inwoners uit de gemeente Steenbergen en naaste regio aan de activiteitentafel in haar winkel in de Kaaistraat. Daarnaast verkoopt de Ontmoetingswinkel eerste klas tweedehands kleding en wil ze graag een kledingbank opzetten om mensen die te maken hebben met stille armoede een duwtje in de rug te geven.

Ook de wens om inwoners te kleden en voor te bereiden op een sollicitatie en ze via het krijgen van een baan de kans te geven om te re-integreren in de arbeidsmarkt staat op het verlanglijstje. Steun van Help Nederland vooruit kan de Ontmoetingswinkel heel goed helpen bij het realiseren van haar doelstelling.

Een stem is zeer welkom

Wie haar ideeën een warm hart toedraagt doet er goed aan om een stem uit te brengen op de Ontmoetingswinkel. Iedere stem telt. Na een stem te hebben uitgebracht ontvangt de stemmer een mailbericht waarmee de stem officieel bevestigt kan worden.

Door: Peter Vermeulen

Uit de Steenbergse Courant