dinsdag 14 oktober 2014, 20:03

Feestelijke heropening van alom geprezen Albert Heijn Achterberg

STEENBERGEN – Martin Achterberg had, samen met vier van zijn medewerkers, het lint voor de deur amper doorgeknipt of de compleet vernieuwde Albert Heijn-supermarkt stroomde vol met nieuwsgierige en koopgrage klanten, die evenals de genodigden bij de officiële opening maar één conclusie konden trekken: de gemoderniseerde en uitgebreide winkel is een regelrechte aanwinst voor Steenbergen en omstreken.

Albert Heijn Achterberg ging na een maandenlange verbouwing en tien dagen geheel dicht te zijn geweest op uiterst feestelijke wijze weer open. ,,Ik had eigenlijk nog wel een paar Zwarte Pieten verwacht,’’ grapte franchise-ondernemer Martin Achterberg voordat hij tot de officiële heropenings-handeling overging.

Jongste bediende

Daartoe nodigde hij vier personeelsleden uit, om met hem de grote scharen ter hand te nemen en symbolisch het lint door te knippen. Geeke, Mandy, Corina en Dennis hielpen hun werkgever met plezier. Achterberg memoreerde hierbij dat laatstgenoemde jongste bediende van de supermarkt is; hij werkte slechts twee dagen in de ‘oude’ winkel.

Felicitaties van personeel aan de familie Achterberg

Namens alle medewerkers feliciteerde Henk Stoker de familie Achterberg met de nieuwe zaak, waarbij hij de belofte deed om met z’n allen te gaan knallen, teneinde de omzetten tot ongekende hoogte te laten stijgen.

Martin Achterberg en vader Bram hoorden de felicitaties en de succeswensen met gepaste trots en in het gezelschap van hun wederhelften aan. Ook Martin’s beide oma’s waren trouwens bij de heugelijke gebeurtenis van de partij. En ter verhoging van de feestvreugde gaf het harmonieorkest van Volharding Steenbergen op het voorterrein een aantal ‘bonustracks’ ten beste. 

Tot tien uur vanavond – en vanaf morgen weer dagelijks – is iedereen welkom om de eigentijdse en energiezuinige supermarkt te komen bekijken ‘en om boodschappen te doen natuurlijk’, aldus Achterberg. Heel deze week zijn er tal van acties waarmee de klanten hun voordeel kunnen doen.

Uit de Steenbergse Courant