maandag 1 april 2013, 15:09

Vrolijk paasfeest OVW voor Welbergse kinderen

WELBERG – De tweejaarlijkse paasactiviteit die stichting Ontspanning Voor Welberg vanmiddag verzorgde mocht zich tot grote tevredenheid van de organisatie verheugen in de belangstelling van 36 kinderen.

De deelnemers kwamen om te beginnen naar gemeenschapshuis De Vaert, waar een uitgebreide paasbrunch klaarstond en die lieten de kinderen zich meer dan uitstekend smaken.

Vervolgens ging het naar buiten, voor een speurtocht over het dorp met allerlei leuke spelletjes, zoals zaklopen, ‘eieren’ gooien en darten, uiteraard allemaal overgoten met een paus-sausje. Bij terugkomst in de Vaert werden er nog een paar rondjes bingo gespeeld.

Ouders die gehoor hadden gegeven aan de oproep om zich uit te dossen als een paashaas, kwamen overigens ‘bedrogen’ uit. De vader of moeder die de meeste kenmerken van de paashaas vertoonde zou gratis mogen aanschuiven bij de brunch. ,,Maar het is vandaag 1 april…’’, stelde voorzitter Paola van Terheijden van OVW.

Het was voor de stichting sowieso een vrolijke Pasen, want de afgelopen weken meldden zich maar liefst vijf nieuwe bestuursleden. Kort na carnaval riep OVW dringend mensen op om de gelederen te komen versterken. Als dat niet zou gebeuren, dreigde het doek te vallen voor een aantal activiteiten, maar dat doemscenario is nu dus van tafel.

Uit de Steenbergse Courant