maandag 21 oktober 2013, 10:23

Cadeaubon van LinFina en KijkopSteenbergen uitgereikt

STEENBERGEN – Wat in het vat zit, verzuurt niet. Het duurde even voordat de winnares van de waardebon die in augustus al werd verloot onder alle likers van de Facebookpagina van KijkopSteenbergen.nl haar prijs in ontvangst kon komen nemen, maar inmiddels heeft de Welbergse Jolanda Hack de cadeaucheque van LinFina in ontvangst genomen.

,,Het gebeurt niet vaak dat ik iets win,’’ reageerde Jolanda enthousiast, toen zij de waardebon van 25 euro in ontvangst nam bij LinFina, gevestigd aan de Grote Kerkstraat in Steenbergen. ,,Dus dit is zonder meer een leuke verrassing.’’

,,Ik ben best nieuwsgierig van aard, dus ik kijk geregeld op KijkopSteenbergen.nl om te zien wat er allemaal in Steenbergen gebeurt. Ik vind KijkopSteenbergen.nl een mooi ‘totaalplaatje’, je hebt alles bij de hand,’’ aldus de winnares.

Eigenares José Szrama van LinFina denkt er net zo over. ,,KijkopSteenbergen.nl is een medium waar we in deze tijd niet om heen kunnen en dat op een compacte manier aan zowel het publiek in Steenbergen zelf als daarbuiten laat zien wat wij hier allemaal in huis hebben aan winkels, bedrijven, instellingen en verenigingen. Ik denk dat we daar uniek in zijn.’’

Iedereen die de Facebookpagina van http://KijkopSteenbergen.nl ooit heeft geliked of dat alsnog doet, doet elke maand automatisch mee aan de verloting van een cadeaubon van één van de deelnemende ondernemers. In oktober betreft dit een cheque van 30 euro, te besteden bij Albert Heijn Achterberg.

Uit de Steenbergse Courant