woensdag 29 januari 2014, 13:36

AM de Jongtoneel op de planken met Een rits te ver

NIEUW-VOSSEMEER – Het A.M. de Jong Toneel komt volgende week met een nieuwe toneelvoorstelling, genaamd ‘Een rits te ver’. Een komisch stuk over het leven op de camping, geschreven door de Nederlandse acteur Jon van Eerd.

Het toneelstuk gaat over camping De Wielewaal, waar Harry Vermeulen de eigenaar van is. De vreemdste verhalen over de camping gaan de ronde, waardoor een sluiting nabij is. Harry probeert met man en macht de camping op en top in orde te brengen om deze te redden van een ondergang.

De gemeente stuurt een inspecteur op de camping af, maar door de grote hoeveelheid gasten op de camping is het de vraag wie nu eigenlijk de inspecteur is, met volop hilarische taferelen tot gevolg.

Om de bezoekers van de uitvoering alvast in de juiste sfeer te brengen, worden ze voorafgaand aan de voorstelling ontvangen via de achterkant van een caravan. De voorkant was nodig voor het decor van het toneelstuk.

‘Een rits te ver’ wordt vrijdag 31 januari om 20.00 uur, zaterdag 1 februari om 20.00 uur en zondag 2 februari om 14.30 uur op de planken gebracht. Kaarten à 7,50 zijn verkrijgbaar bij de Spar en in het Wagenhuis, waar de voorstellingen plaatsvinden. Telefonisch reserveren kan ook, via 0167-502730. Ook aan de zaal zijn nog kaarten te koop.

Uit de Steenbergse Courant