zaterdag 18 januari 2014, 12:22

Winnende Foto van de Maand December

De inzending van Carlo Baas uit Dinteloord is met een nipte meerderheid van stemmen gekozen tot Foto van de Maand December. Van harte proficiat! Nu alle maandwinnaars bekend zijn gaan we ons opmaken voor de verkiezing van de Foto van het Jaar 2013.

Alle winnende foto’s van afgelopen jaar worden komende vrijdag gepubliceerd in de Steenbergse Courant en vervolgens ook op KijkopSteenbergen.nl, waarbij alle lezers en volgers hun voorkeur bekend kunnen maken. De uiteindelijke winnaar krijgt een workshop aangeboden van en bij André Roosenburg Fotografie in Steenbergen.

Ondertussen kunt u natuurlijk ook weer foto’s insturen voor de verkiezing van de Foto van de Maand Januari. Uw inzendingen zijn van harte welkom via redactie@steenbergsecourant.nl en/of info@kijkopsteenbergen.nl

Foto’s dienen een minimale bestandsgrootte van 1 Mb te hebben en in deze maand te zijn gemaakt, binnen de grenzen van de gemeente Steenbergen. De onderwerpkeuze staat u geheel en al vrij. Vermeld s.v.p. altijd uw volledige contactgegevens en geef een beknopte beschrijving van de foto, waarom u deze zo bijzonder vindt, waar ’ie is gemaakt en wanneer, et cetera.

Uit de Steenbergse Courant