maandag 30 december 2013, 12:48

Oliebollenverkoop voor 45ste editie van de Kleine Tour

STEENBERGEN – Het leek vanmorgen wel even of de Kleine Tour al weer uit de startblokken was gekomen, want in zaal De Joosse kwamen zo’n 130 bestuursleden, medewerkers, ploegleiders en rennertjes bijeen. Van daaruit zwierven zij uit over Steenbergen, Welberg, De Heen en het buitengebied van deze kernen, om oliebollen aan de man te brengen. Met de opbrengst gaat de Stichting Kleine Tour Steenbergen extra activiteiten organiseren tijdens de 45ste editie van de jeugdronde, die komende zomer wordt verreden.

Het negende lustrum van de Kleine Tour wordt om precies te zijn gevierd in de week van maandag 11 tot en met zaterdag 16 augustus.

De inschrijving voor nieuwe deelnemers is op woensdag 12 maart, van 18.30 tot 19.30 uur bij De Joosse en zondag 25 mei vindt op het sportpark aan de Seringenlaan de jaarlijkse Miss Kleine Tour-verkiezing plaats.

Hoe zeer de Kleine Tour in Steenbergen leeft bij jong en oud, bleek vandaag maar weer eens uit de grote opkomst van vrijwilligers, die zich graag inzetten om de organisatie aan extra financiële middelen te helpen.

De oliebollenverkoop werd mede mogelijk gemaakt door de Welbergse bakkerij Van Broekhoven. De traditionele oud en nieuw-lekkernij wordt, voor hetzelfde doel, vandaag ook bij de Jumbo en de Formido verkocht. 

Uit de Steenbergse Courant