zaterdag 29 november 2014, 12:16

Lid worden van KijkopSteenbergen.nl biedt uitsluitend voordelen

STEENBERGEN – Het lidmaatschap van KijkopSteenbergen.nl is geheel gratis en biedt louter voordelen. Door lid te worden toont u duidelijke betrokkenheid met de lokale gemeenschap en kunt u gebruik maken van speciale mogelijkheden.

Een lid van KijkopSteenbergen.nl kan eenvoudig profiteren van alle aanbiedingen en hier eenvoudig op reageren. Leden kunnen reactie geven op nieuwsberichten, fotoalbums en evenementen uit hun buurt. Een lid kan aangeven of – en hoe vaak – hij of zij per mail up-to-date wil blijven. Zo blijft u als lid volledig op de hoogte van alle belangrijke zaken uit uw eigen buurt.

Lokale marktplaats en webshop

In 2015 zal KijkopSteenbergen.nl aangevuld worden met een lokale webshop en marktplaats. Op de marktplaats kunnen leden geheel gratis zaken te koop aan bieden of aankopen. In de webshop kan een lid heel gemakkelijk aankopen doen bij lokale aanbieders.

Maak kans op een Kijk-op-Steenbergen-Rondvlucht

Meld u meteen even aan als lid van KijkopSteenbergen.nl. U hoeft dit slechts eenmaal te doen. Alle gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zijn uitsluitend bestemd voor zaken die KijkopSteenbergen.nl betreffen. Als u zichzelf nu registreert maakt u daarbij direct kans op een Kijk-op-Steenbergen-rondvlucht!

Direct lid worden van KijkopSteenbergen.nl

Uit de Steenbergse Courant