woensdag 4 september 2013, 16:01

Peddelrace nieuw evenement bij VlietSail

STEENBERGEN – Voor de 34ste keer alweer wordt zaterdag 21 september de VlietSail gehouden. Aan het evenement is dit jaar een nieuw onderdeel toegevoegd, te weten een Peddelrace die zich vanaf 18.00 uur gaat afspelen in de Steenbergse jachthaven en ongetwijfeld een vrolijk schouwspel oplevert.

Hierbij kunnen jong en oud hun peddelkunsten vertonen in Explorerbootjes die door de organisatie beschikbaar worden gesteld.

De deelnamekosten aan de Peddelrace bedragen 2 euro per koppel, inschrijven kan vanaf 16.00 uur aan de Kade. Daar begint om 10.30 uur ook de inschrijving voor de VlietSail zelf, van tevoren aanmelden is eveneens mogelijk via http://www.vlietsail.nl

De zeilwedstrijden worden zoals gebruikelijk gevaren op de grote en de kleine baan, die worden uitgezet op de Steenbergse Vliet.

De prijsuitreiking vindt omstreeks 19.00 uur plaats op het parkeerterrein van de Kade, waar om 21.00 uur het traditioneel aan de VlietSail gekoppelde havenfeest begint. De formatie Phonecall en ‘huis-dj’ Laurens Bapao-di-Costa zorgen hierbij voor de muziek. De toegang is gratis.

Uit de Steenbergse Courant