maandag 8 juni 2015, 16:47

Benefiet Onze Stede overtreft verwachtingen

STEENBERGEN – De benefietavond die zaterdag bij café De Fles werd gehouden door het team van Onze Stede dat eind deze maand meedoet aan de SamenLoop voor Hoop is met een opbrengst van ruim 1500 euro een groter succes geworden dan de medewerk(st)ers van het Steenbergse woonzorgcentrum van tevoren hadden kunnen denken.

Met name de personeelsleden Angelina van Dessel en Maaike Leijdekkers staken de afgelopen maanden veel werk in de voorbereiding van de benefietavond en dat bleek niet voor niets geweest. De publieke belangstelling voor de optredens van Duke John en Zero Friction was goed en de bezoekers toonden zich van harte bereid om het goede doel van de SamenLoop voor Hoop – KWF Kankerbestrijding – te ondersteunen.

Dat kon onder meer middels het Rad van Fortuin, het kopen van zelfgemaakte artikelen en ‘kaarsenzakken’, een bod uitbrengen tijdens de veiling van een houten kunstwerk of het consumeren van een zak friet.

De SamenLoop voor Hoop wordt in het laatste weekeinde van juni gehouden in Bergen op Zoom, waar het team van Onze Stede met twintig medewerk(st)ers 24 uur lang rondjes gaat wandelen op de atletiekbaan van sportpark Rozenoord. 

Foto’s Herman de Pagter©KijkopSteenbergen.nl

Uit de Steenbergse Courant