zaterdag 22 augustus 2015, 15:00

Kindervakantiewerk in Dinteloord

DINTELOORD – Met als thema ‘Spookslot KVW’ wordt van maandag 24 t/m vrijdag 27 augustus voor de 43ste keer de Kindervakantieweek in Dinteloord gehouden. Het jeugdfestijn, voor kinderen van 4 t/m 13 jaar, begint maandag met het bouwen van hutten en allerhande workshops.

Ook dinsdagochtend wordt er nog volop geknutseld, waarna er een ‘griezel de griebus’-middag op het programma staat. Woensdag is er een verrassingsuitje, waarbij de kinderen van 4 t/m 7 jaar met de bus gaan en de kids van 8 t/m 13 jaar er met de fiets op uit trekken. Donderdagochtend worden de hutten helemaal afgemaakt en geschilderd en mogen vanaf half twaalf de ouders komen kijken naar het resultaat. In de middag- en avonduren is het disco.

Vrijdag wordt er nog geknutseld, maar moeten ook de hutten worden afgebroken. Het is dan echter nog niet gedaan met de pret, want het programma vermeldt tot slot nog een griezelbingo, frietjes eten en de prijsuitreiking van de Kindervakantieweek, waarvan zaterdag 22 augustus de voorinschrijving plaatsvindt, van 14.00 tot 16.00 uur in de vertrouwde aardappelloods aan de Havenweg. De kosten voor heel de week zijn 20 euro, dagkaarten kosten 6,50 euro.

Voor nadere informatie: 06-10323919 of via Kinder Vakantie Week Dinteloord op Facebook.

Uit de Steenbergse Courant