woensdag 16 maart 2016, 16:00

Doorkomst Pre Roparun in Steenbergen

STEENBERGEN – Ter gelegenheid van de 25ste editie van de Roparun gaat de landelijke organisatie in het weekend van 18 t/m 20 maart zelf met (oud-)bestuursleden, kantoormedewerkers en vrijwilligers alvast de estafettetocht van Parijs naar Rotterdam volbrengen.

De zogenoemde Pre Roparun komt op zondagochtend 20 maart door Steenbergen, waar de deelnemers ter hoogte van café De Fles zullen worden aangemoedigd door de Werkgroep Doorkomst Roparun Steenbergen. Ook de Steenbergse Roparunteams Door Dik & Dun en de Stonemountain Runners hebben hun aanwezigheid toegezegd. Verder is iedereen welkom die de Roparun een warm hart toedraagt. Naar verwachting passeert de Pre Roparun om 8.30 uur bij De Fles.

Reünie

Vanwege het zilveren jubileum van de Roparun verzorgt de Stichting Roparun Bergen op Zoom op zaterdag 26 maart een reünie in schouwburg De Maagd, voor alle (oud-)leden van Roparunteams uit de regio, die zich hiervoor nog kunnen aanmelden via info@roparunbergenopzoom.nl, als er nog plaatsen over zijn kunnen ook ander geïnteresseerden (voor 5 euro p.p.) de feestavond bijwonen.

Op het programma, dat volledig in het teken staat van ‘Vier het Leven’, staan o.a. optredens van het Borgvliets Gemengd Koor, popkoor You Name It! en Lisanne Spaander. Ook vindt de uitreiking plaats van de Roparun 2015-cheques.

Voor nadere informatie: Ral Bruijs 06-44446960 of John Verkaart 06-52348175

Uit de Steenbergse Courant