woensdag 1 juni 2016, 11:30

Sportshop Heshof Open Tennistoernooi bij TVS

STEENBERGEN – Op het tennispark aan de Wipstraat wordt van 20 t/m 26 juni het Sportshop Heshof Open Tennistoernooi gehouden. Inschrijven hiervoor is nog mogelijk tot 10 juni.

Er wordt gespeeld volgens de actuele ranking-methode, ook kan er worden ingeschreven in de 17+-categorie, bij de enkelspelen vanaf 7 en bij de dubbels vanaf het gemiddelde 7.

Naast het sportieve aspect, wil Tennis Vereniging Steenbergen de spelers en de bezoekers van het toernooi ook graag in de watten leggen. Van maandag t/m vrijdag is daartoe – van 18.00 tot 20.00 uur – de brasserie geopend, verzorgd door Brasserie Puur. Het menu is te vinden op www.tvsteenbergen.nl (ook voor nadere informatie over het toernooi en de inschrijving) en reserveren kan via 06-30865971.

Verder is er op dinsdag een Ladiesnight, op donderdag een Men’s Night en op zondag een barbecue met live muziek. Heel de week wordt er bovendien een loterij gehouden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de jeugdafdeling van TVS, met als één van de hoofdprijzen een fiets t.w.v. 400 euro. 

Uit de Steenbergse Courant