donderdag 23 juni 2016, 14:30

Succesvol wedstrijdseizoen HMS Dinteloord

DINTELOORD – Bij HMS Dinteloord kijken ze met grote tevredenheid terug op het wedstrijdseizoen 2015/2016, waarin de turnsters van de vereniging, die uitkomen op het hoogste regionale niveau, niet minder dan achttien medailles in de wacht wisten te slepen.

Bij de jongste meisjes, instap D2, die hun eerste officiële jaar bij de KNGU turnden, legde Sanne Schillemans beslag op de tweede plaats en eindigde Fenne Donkers als derde. Sabrina van der Sluijs behaalde in de categorie instap D2 de derde prijs bij het regiokampioenschap. Amélie Harmsen (pupil 1 D2) veroverde daarbij het zilver op het onderdeel brug.

Sophie Dam (pupil 1 D2) bereikte dit seizoen een vijfde plaats. Anniek den Breejen (pupil 1 D1) won het zilver op de sprong. Dunya van der Reest (pupil 2 D2) eiste twee keer zilver en een keer brons voor zich op bij de regiokampioenschappen. Pasqalle Soeters (jeugd 1 D2) behaalde bij twee voorwedstrijden een eerste plaats en werd vervolgens regiokampioen op sprong. In dezelfde categorie werd Marleen van Gorkom regiokampioen op het toestel brug. Kayleigh Bremen (jeugd 1 D3) scoorde een tweede plaats bij één van de voorwedstrijden en Chayenne van Hoof (jeugd G 5e divisie) een derde plaats op de balk.

Cheyenne Dongen (junior E 4e divisie) werd derde bij een van de voorwedstrijden, regiokampioen op de vloer en eindigde als 7e bij de districtsfinale voor Noord-Brabant, Zeeland en Limburg, waarvoor ook Anniek, Pasqalle, Dunya, Marleen en Chayenne zich wisten te plaatsen.

Kinderen die ook willen gaan turnen kunnen op maandag van 16.00 tot 17.30 uur terecht bij de jong talent-trainingen van HMS. Ook zijn er lessen voor peuters, kleuters, jongens en meisjes springen, G-Gym en recreatief turnen. Voor nadere informatie: Conny van der Ree, 06-20987351.

Uit de Steenbergse Courant