Afbeelding
donderdag 8 september 2016, 16:00

Fotoclub Steenbergen 48

Fotoclub Steenbergen bestaat 40 jaar en vooruitlopend op de tentoonstelling waarmee dit jubileum op zondag 20 november wordt gevierd, heeft KijkopSteenbergen.nl de leden gevraagd om hun favoriete werk alvast op deze website te exposeren. Aan dat verzoek werd met plezier gehoor gegeven, met als resultaat een ‘tijdsbeeld’ van lokaal en regionaal fototalent dat de moeite van het bekijken meer dan waard is.

MAS – Perry van Kempen

Antwerpen is een stad waar ik graag kom: bourgondisch, bruisend en op een steenworp afstand van mijn woonplaats Heerle.

Naast de vele historische gebouwen is het in 2010 gerealiseerde MAS een modern,  architectonisch hoogstandje. Overigens een ontwerp van Neutelings Riedijk Architects uit Nederland.

Veel van de foto’s die je ervan tegenkomt zijn beelden van de bekende gegolfde glazen ramen. Op weg naar het panoramadak (een aanrader voor een mooi overzicht over de stad Antwerpen) stuitte ik echter op dit beeld: een trap naar een lift die zowel een bijzondere compositie als een mooie weergave van de structuur van het beton opleverde. Daarbij maakt de spanning in de foto voor mij het beeld compleet: wat is er om de hoek?

Uit de Steenbergse Courant