zondag 30 april 2017, 19:19

Portier krijgt rake klappen in Steenbergen

STEENBERGEN - In de nacht van zaterdag op zondag is bij een café op de Markt een portier zwaar mishandeld. Dat meldt de politie. De portier kreeg klappen van een lastige klant en werd vervolgens door diens groepje vrienden geschopt en geslagen.

Rond middernacht verzoekt de betreffende portier verdachte om het café te verlaten omdat hij zich hinderlijk gedraagt. Deze wil niet vertrekken en spuugt de portier in het gezicht. Uiteindelijk gaat hij weg om een uurtje later met vrienden terug te komen om verhaal te halen. Op het terras wordt de portier door de aanstichter een paar maal op het gezicht geslagen. Vervolgens nemen de vrienden het over een slaan en schoppen de portier. 

Eigenaar sluit café om personeel te beschermen

Deze weet naar binnen te vluchten en vervolgens wordt de politie gebeld. Wanneer deze arriveert blijven de amokmakers verdwenen. Er blijft een vijandige sfeer hangen en dat doet de café-eigenaar besluiten om zijn zaak te sluiten. Hij stelt de veiligheid van zijn medewerkers niet langer te kunnen garanderen. In aanwezigheid van de politie verlaten de bezoekers het pand. Ondertussen is het slachtoffer behandeld door ambulancepersoneel.

Tot op heden is nog niemand aangehouden.

Uit de Steenbergse Courant