maandag 15 mei 2017, 12:00

KBO reist naar Dresden en Leipzig

STEENBERGEN / DINTELOORD – Van zondag 28 mei t/m donderdag 1 juni maken de KBO’s van Steenbergen en Dinteloord een reis naar de Duitse steden Dresden en Leipzig.

Beide steden tellen veel prachtige gebouwen. Tevens worden ook Slot Colditz (beroemd van de bekende t.v.-serie) en Chemnitz bezocht. Dat gebeurt allemaal onder leiding van gidsen, maar de reizigers hebben daarnaast ook nog enkele keren de gelegenheid om zelf wat rond te kijken.

De reis, waarbij deelnemers goed uit de voeten moeten kunnen, is volledig verzorgd en alleen de lunches en drankjes zijn daarbij niet inbegrepen. Ook niet-leden kunnen aan deze reis deelnemen.

Nog plaats voor één of twee personen

Door bijzondere omstandigheden is er voor één of twee personen een plaats vrij gekomen. Wie belangstelling heeft voor een van deze plaatsen kan contact opnemen met Paul Kil. Dat kan via telefoonummer (0167) 563 547 of per mail via: p.kil@home.nl. Ook hier kunnen nadere inlichtingen worden verkregen. Gezien de korte termijn waarop de reis plaats vindt, is een snelle opgave wel gewenst.

Uit de Steenbergse Courant