Afbeelding
zondag 25 juni 2017, 16:00

Goed verloop Steenbergse zwemkampioenschappen

STEENBERGEN – Vorige week zondagochtend werd in zwembad De Meermin gezwommen voor de Steenbergse Open zwemkampioenschappen die door zwemvereniging De Meermin werden georganiseerd. Onder voor zwemmers toch ideale omstandigheden doken 30 deelnemers het diepe in voor hun deelname aan de verschillende onderdelen. “Prima weer, uitstekende watertemperatuur en probleemloos verlopen”, zo typeerde Yannick van Opdorp van de zwemvereniging het Open zwemkampioenschap desgevraagd.

Bij de Minioren werd de eerste plaats opgeëist door Rens Janssen, gevolgd door Rinz van der Steen en een derde plaats voor Karlijn Uitdewilligen. Diederik Colombijn won de strijd bij de Junioren/jeugd, gevolgd door Job Erdmann en als nummer drie Roan Lindenberg.

Senna Lindenberg bleek de snelste zwemmer bij de Senioren. Hier was een tweede plaats voor Wimar Lindenberg, terwijl Yannick van Opdorp als derde eindigde.

Rick de Schutter won bij de Veteranen, met een tweede plaats voor Joris van der Steen, terwijl Olivier Colombijn als nummer drie aantikte.

Uit de Steenbergse Courant