maandag 17 juli 2017, 14:00

Opbrengst voor MS fonds door statiegeldbonnen

DINTELOORD – Erica Verhagen, de collecte coördinator van het MS fonds in Dinteloord meldt dat ze blij is met de opbrengst van de statiegeldbonnenactie die dankzij Albert Heijn Dinteloord kon worden gehouden.

Hier stond de afgelopen twee maanden een box opgesteld waarin statiegeldbonnen ten behoeve van het Nationaal MS Fonds werden gedeponeerd. “Alle bonnen samen hebben het mooie bedrag van € 208,45 opgeleverd. Het opgehaalde bedrag wordt besteed aan onderzoek (voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting. We bedanken alle gevers en Albert Heijn Dinteloord die deze actie hebben mogelijk gemaakt”, aldus Erica Verhagen.

Ze wijst belangstellenden op de verschillende manieren waarop zij aan het MS Fonds kunnen bijdragen. Een online donatie kan via de website www.mscollecte.nl.

Het is ook mogelijk om een donatie over te maken op giro 5057 (NL 92 INGB 000000 5057) of door een sms te sturen naar STOPMS 4333 en dan eenmalig twee euro te doneren. Een ondersteuning als collectant is ook altijd van harte welkom. Wie dat wil kan zich aanmelden via de website: site www.mscollecte.nl of telefonisch op (010) 591 98 39.

Uit de Steenbergse Courant