donderdag 14 september 2017, 10:32

Gratis opfriscursus verkeersregels voor senioren

STEENBERGEN – Inwoners van de gemeente Steenbergen kunnen via een gratis opfriscursus hun verkeersregelkennis bijspijkeren. De cursus wordt georganiseerd Veilig Verkeer Nederland. In 3 bijeenkomsten van 2 uur worden deelnemers onder leiding van een gecertificeerde rijinstructeur van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Aanmelding is mogelijk voor inwoners van 50 jaar en ouder.

Ook is er de mogelijkheid voor alle deelnemers aan deze cursus om zich aansluitend (vrijblijvend) aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. Verdere informatie hierover wordt tijdens de opfriscursus gegeven. De belangstelling voor deze cursus is naar verwachting groot. Belangstellenden wordt daarom aangeraden zich snel in te schrijven. Daarbij geldt het principe vol is vol.

Aanmelden noodzakelijk

De bijeenkomsten hebben een informatief karakter, het is geen examen. Aanmelden dient te gebeuren via www.vvn.nl/opfrissteenbergen. Hier zijn ook de cursusdata en tijden te vinden. Na aanmelding ontvangt een deelnemer een  bevestigingsbrief met de locatiegegevens.

Uit de Steenbergse Courant