Afbeelding
zaterdag 25 november 2017, 18:25

Kampioenschap brengt spelers JO13-1 van VV Steenbergen in hogere sferen

STEENBERGEN - Sinds vanmiddag is VV Steenbergen wederom een kampioen rijker. Dankzij de prestaties van het team van JO13-1 mochten de spelers, na de 4-1 overwinning tegen Internos Etten-Leur, vanmiddag plaatsnemen op de hoogste trede van een wel heel bijzonder erepodium.

Was het de grote blijdschap die de voetballers in hogere sferen bracht of veroorzaakten de grote temperatuurverschillen van de afgelopen periode een heuse Fata Morgana? Het erepodium kwam namelijk zelf, al herkauwend, het voetbalterrein oplopen en had bovendien sponsor Abdul van Sphinx Shoarma op zijn rug.

Mascotte

Bij de aftrap van dit voetbalseizoen deed sponsor Abdul alle spelers een mascotte in de vorm van een mannetje op een kameel cadeau. Trouw worden de kamelen iedere zaterdagochtend door hun eigenaren van stal gehaald en als ritueel tijdens de wedstrijd in de kleedkamer weggezet. Dit bracht Abdul op het idee om na afloop van de wedstrijd van vandaag voor een levensechte kameel te zorgen. Met zijn ludieke actie zorgde de sponsor ervoor dat het tweebultige hoefdier vanaf nu helemaal onlosmakelijk aan dit team verbonden zal zijn.

Overwinningsfoto met kameel door Rob Sloekers (vader speler Jochem)

Door Mascha Diaz

Uit de Steenbergse Courant