dinsdag 19 december 2017, 06:00

Opbrengst collecte MS Fonds

DINTELOORD – Erica Verhagen meldt dat de landelijke collecteweek van het Nationaal MS Fonds in november in Dinteloord ook dit jaar succesvol was. Er is een bedrag van 850,44 euro opgehaald.

De collecte is de belangrijkste bron van inkomsten voor het Nationaal MS Fonds. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om te investeren in het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS én in innovatieve onderzoeken om MS te genezen.

Het Nationaal MS Fonds bedankt alle gevers voor hun bijdrage en alle collectanten en collecte-coördinatoren voor hun inzet. Zij zijn ook dit jaar weer door weer en wind op pad gegaan om zich sterk te maken tegen MS.

Afgelopen zaterdag was er bij coördinator Erica Verhagen thuis voor de collectanten weer de jaarlijkse gezellige middag. Onder het genot van een hapje en drankje zijn de ervaringen uitgewisseld.

Doneren kan nog

Wie de collectant heeft gemist en toch nog graag wil doneren kan dat doen via www.mscollecte.nl. Het is ook mogelijk om een donatie over te maken op giro 5057 (NL 92 INGB 000000 5057) of via sms STOPMS naar 4333 om zo eenmalig 2 euro te doneren.

Collectanten gezocht

En voor wie zich sterk wil maken in de strijd tegen MS doet Erica Verhagen een oproep:

“Collecteren kost maar drie uurtjes van uw tijd. Meld u aan als collectant via de website www.mscollecte.nl of telefonisch op (010) 591 98 39. U kunt uiteraard ook contact opnemen met mij: Erica Verhagen, (0167) 523137,  of via mscollectedinteloord@online.nl. In 2018 is de MS Collecteweek van 19 t/m 24 november.

Uit de Steenbergse Courant