zaterdag 31 maart 2018, 16:00

Goud voor twee HMS-leden bij de regionale voorwedstrijd

DINTELOORD - Alle selectie turnsters van H.M.S. hebben twee voorwedstrijden geturnd. De uitslagen daarbij waren als volgt:

Chelsea van Reenen 15e en 11e plaats,  Amy de Bruijn 16e plaats  en helaas wegens ziekte de 2e voorwedstrijd afgemeld.  Amber Langbroek, 11e en 14e plaats, Evy Verhoeven, 4e en 12e plaats, Sanne Plandsoen 2e en 1e plaats, Lize Gunter 5e en 9e plaats,   Fenne Donkers 7e en 5e plaats, Grace de Jong 12e en 8e plaats, Kyra van der Reest 4e en 3e plaats, Marleen van Gorkum 5e en 11e plaats,  Dunya van der Reest, 11e plaats en 1e plaats, Cheyenne Dongen 7e plaats en helaas de 2e voorwedstrijd niet kunnen turnen wegens een blessure. De turnsters die zich hebben geplaatst voor de regiofinale op 7 april zijn Sanne, Evy, Lize, Fenne en Marleen.  Kyra en Dunya van der Reest hebben zich geplaatst voor de Regiofinale die op 14 april wordt gehouden. 

De recreanten turnsters van H.M.S. hadden op 24 februari ook een combiwedstrijd in Fijnaart met Malthastars uit Willemstad, De Kieviten uit Fijnaart en Spido uit Klundert. Daar hebben de turnsters het ook super goed gedaan. Als vereniging zijn we als 2e geëindigd en hebben veel turnsters van HMS het podium behaald.

Uit de Steenbergse Courant