donderdag 12 april 2018, 11:30

FC Cromwiel 1 maakt vrijdagavond grote kans op het kampioenschap

STEENBERGEN – Deze vrijdag speelt FC Cromwiel 1 een zeer belangrijke wedstrijd tegen Unitas ’59-1. Wanneer het Steenbergse team de wedstrijd wint, is de titel in de hoofdklasse zaalvoetbal van de KNVB een feit. Directe opponent Brabantia, staat op dit moment namelijk een punt achter maar heeft zelfs nog een wedstrijd meer gespeeld.

Vrijdagavond om 20:40 begint de belangrijke match tegen het Eindhovense Unitas 1. Dit is overigens een lastige tegenstander die zeker voor de winst wil gaan, want het is namelijk hun laatste kans op winst in de tweede periode. Het is een stugge een gelouterde ploeg, die niet voor niets het minste aantal tegentreffers heeft in deze competitie. Het belooft dus een pittige strijd te worden. FC Cromwiel hoopt dat velen naar het Cromwiel komen om het team aan te moedigen.

Wanneer het goed uitpakt voor de Steenbergenaren pakken ze vrijdag te titel in de hoofdklasse D en is promotie naar de Topklasse een feit. Dan speelt Cromwiel 1 slechts 1 niveau onder de Eerste divisie.

Overigens speelt Brabantia vrijdagavond ook. Hun wedstrijd begint om 21:00 uur. Mocht dit team hun wedstrijd niet winnen, dan kan Cromwiel 1 sowieso victorie kraaien. Het won al twee maal van Brabantia en heeft een beter doelsaldo.

Uit de Steenbergse Courant