Afbeelding
donderdag 10 mei 2018, 09:30

Vandaag: Winkeliers laten binnenstad bruisen op Hemelvaartsdag

STEENBERGEN - Winkelhart Steenbergen bruist vandaag van de activiteiten. Niet alleen zijn de winkels geopend tussen 12:00 en 17:00 uur, er zijn modeshows op de catwalk voor het oude stadhuis, leuke attracties voor de kinderen, een kofferbak verkoop en een grote Oldtimershow.

Dertien modewinkels in Steenbergen werken samen en presenteren een drietal modeshows. Kleding, lingerie, badmode en accessoires worden gepresenteerd door professionele modellen. De nieuwe Oldtimerclub uit Steenbergen verzorgt een grote Oldtimershow waarbij zo’n veertig prachtige bolides worden gepresenteerd en waarbij de eigenaren aanwezig zijn om vragen van belangstellenden te beantwoorden. In de Grote Kerkstraat wordt een kofferbakverkoop gehouden en er staan in de winkelstraten aantrekkelijke kinderattracties opgesteld.

Helaas heeft het traditionele basketbalbuitentoernooi van Simple Dribble dit jaar geen doorgang. Door miscommunicatie is dit toernooi wel aangekondigd, maar de basketbalvereniging heeft besloten om dit jaar te kiezen voor een andere opzet en tijdstip om zich aan het brede publiek te presenteren. Geen basketbal op de Markt dus, al zijn er genoeg andere activiteiten in de binnenstad om een bezoek de moeite waard te maken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant