zaterdag 19 mei 2018, 12:14

Team Door Dik en Dun is er klaar voor: vanmiddag start Roparun in Parijs

STEENBERGEN – Het team van Door Dik en Dun is er klaar voor. Vanmiddag klinkt voor hen het startschot in de Roparun 2018. Voorafgaand aan de sportieve prestatie ging het volledige team op de foto.

Monique Muijs – naast medeverantwoordelijke voor de catering tijdens deze reuzerun ook de contactpersoon voor KijkopSteenbergen.nl en Steenbergse Courant – zal regelmatig updates verzorgen richting redactie. En zo blijven belangstellenden via KijkopSteenbergen.nl op de hoogte van de voortgang bij het team van Door Dik en Dun. (Overigens is met de twee andere teams uit de gemeente Steenbergen: Stone Mountain Runners en Dintelstampers afgesproken dat ook zij ons op de hoogte houden).

Monique stuurde gegevens over de samenstelling van het team van Door Dik en Dun. Achter de namen van de teamleden wordt aangegeven voor de hoeveelste keer zij deelnemen aan de goede doelrun tussen Parijs en Rotterdam.

Het team van Door Dik en Dun wordt gevormd door:

De lopers: Wim de Neve (3); Iwan Damen (6); Erik de Winter (15); Patrick den Ridder (5); Lisette Brinkhorst (3); Ton Rijsdijk (4); Peter Wiersma (5) en Nigel Sandifort (3).

De Fietsers: Hiddeke van Beek (5); Hen Ehbel (4); Stephanie Gouwens (1); Tjebbe van de Kasteel (3); Frank van Meer (2); Jurrien Mink (3); Rob Mink (6) en Annelies van Velzen (1).

De Catering: David Boremans (1) en Monique Muijs (3).

De Masseur: Patricia Leijdekker

En de chauffeurs: Corné van der Linden (3) en Klaas de Wit (1).

De redactie van Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen wenst het team van Door Dik en Dun veel succes!

Uit de Steenbergse Courant