donderdag 9 augustus 2018, 16:30

Overbeeke nu hoofdsponsor van waterspektakel Lions

STEENBERGEN – Lions Steenbergen melden vergenoegd dat ‘Overbeeke verzekert en bankiert’ bereid is gevonden om hoofdsponsor te zijn van het waterspektakel ‘Zonder Genade van de Kade’ dat op jaarmarkt zaterdag bij de Steenbergse haven wordt gehouden. Samen met bedrijfsartsen5 en Datacenter Nedzone voert Overbeeke de lijst van 25 sponsors aan.

‘Zonder Genade van de Kade’ is een waterspektakel in de trant van het bekende ‘Fiets ‘m d’r in’. De activiteitencommissie van de serviceclubs Lions en Ronde Tafel organiseert met een 36 tal vrijwilligers dit evenement. Tijdens het waterspektakel verkopen de vrijwilligers versnaperingen waarvan de opbrengst gaat naar vier Roparunteams uit Steenbergen. Volgens commissievoorzitter Leo Aarens krijgen de serviceclubs veel steun van bedrijven, middenstand, horeca, waterschap de Brabantse Delta, Brandweer Steenbergen, de havenmeester en het duikteam uit Tholen.Tijdens de Kleine Tour zullen vrijwilligers het evenement promoten onder de rennertjes.

Verwachting

De organisatie verwacht een 70-tal deelnemers en rekent op 1500 bezoekers die vanaf de tribune aan de haven een prachtig zicht op het schouwspel hebben. Een en ander staat of valt bij redelijk weer, maar de verwachtingen zijn positief. “Volgens de krantenberichten waren er bij de ‘Fiets-hem-erin’ die in 1988 in Steenbergen werd gehouden zelfs 3000 bezoekers. Met de helft van dat aantal zijn wij al dik tevreden”, zo stelt de organisatie.

Inschrijven voor deelname of als sponsor kan via www.steenbergen.lions.nl.

Uit de Steenbergse Courant