maandag 13 augustus 2018, 09:00

Kunstforum blij met nieuwe kunstetalages

STEENBERGEN – Sandra Houtepen-Strong van het Kunstforum Steenbergen laat verheugd weten dat het Kunstforum dankzij de medewerking van eigenaar Bouwbedrijf Verkaart een prachtige expositieplek heeft gekregen. Die is gerealiseerd in het voormalige pand aan de Blauwstraat 26.

Hier is door vier leden van fotoclub De Brabantse Wal een expositie ingericht volgens het ‘kijkdoos’ principe. Sandra Houtepen licht de exposerende toe: “Coen Ossenblok is een fotograaf met voorliefde voor straatfotografie, landschapsfotografie en urbex (Urban Exploring: het fotograferen van bijvoorbeeld verlaten panden - red). Hij won diverse prijzen met zijn foto’s.
Jan Stout heeft een bijzondere liefde voor technische fotografie. Met ingenieuze installaties maakt hij foto’s van vallende druppels en bijvoorbeeld zeepbellen. Ook hij heeft diverse prijzen op zijn naam staan.
Twan Konings is nog niet zolang van fotoclub Brabantse Wal, maar doet nu al van zich spreken. Jan Flinkenflögel tot slot vertelt met zijn fotografie verhalen. Het gevolg is dat niet de foto een prijswinnend eindproduct hoeft te zijn, maar materiaal waarmee hij zijn verhaal maakt”.
“Het is de moeite waard om de etalage expositie de komende tijd eens te gaan bezichtigen. Het werk van de vier fotografen is te zien tot 4 november”, zo beveelt Sandra Houtepen de kijkdoos expostie aan.

Uit de Steenbergse Courant