zondag 26 augustus 2018, 15:00

Albert Heijn Achterberg pakt groots uit met Superclubactie

STEENBERGEN – Zoals elk jaar, pakt Albert Heijn Achterberg ook dit najaar weer uit met een grote, lokale publieksactie. En wat voor één! Morgen, zaterdag 25 augustus, begint de AH Achterberg Superclubactie. ,,Zo groots zijn we nog niet eerder te werk gegaan,’’ weet Martin Achterberg, die toch wel wat gewend is als ondernemer.

Het belang van sporten en bewegen, in combinatie met het stimuleren van de saamhorigheid in de lokale samenleving én het plaatselijke verenigingsleven, zijn voor Achterberg de aanleiding geweest om deze Superclubactie in het leven te roepen.Veertien organisaties uit heel onze gemeente doen eraan mee, te weten: Badminton Vereniging Steenbergen (BVS), Feel Good Club Dinami, NVS Nieuw-Vossemeer, Nieuw-Vossemeerse Tennis Vereniging (NVTV), SC Kruisland, SC Welberg, Scouting Steenbergen, Simple Dribble, Sportcentrum De Knotwilg, SV Diomedon, theaterschool en dansstudio Myra Ceti, Trafo, TV Steenbergen en VV Steenbergen.

Sparen voor sportartikelen

,,Samen goed voor meer dan 4500 leden,’’ aldus Martin Achterberg. Die leden kunnen tijdens de AH Achterberg Superclubactie sparen voor gepersonaliseerde sportkleding- en artikelen, met het logo van hun club en/of hun eigen naam erop gedrukt. Variërend van sporttassen, badslippers en handdoeken tot rugzakken, caps en zweetbandjes. ,,Het staat iedereen natuurlijk ook vrij om voor anderen te sparen. Voor elke deelnemende organisatie hebben we aparte spaarboekjes, met daarin weer aparte spaarkaarten voor de verschillende artikelen. Zodra je een spaarkaart vol hebt, kun je die bij ons aan de balie inwisselen voor een code, waarmee je op een speciale website de gewenste producten kunt bestellen. Zonder bijbetaling!’’

Clubkas

,,Je doet er bovendien niet alleen jezelf of een vriend, clubgenoot, of familielid een plezier mee,’’ vervolgt Martin Achterberg. ,,Voor elke ingeleverde zegel, schenken wij namelijk ook nog 5 cent aan de clubkas van de vereniging waarvoor je spaart. Dat kan behoorlijk oplopen. ‘Doe jezelf én je vereniging een plezier’ luidt dan ook de slogan van onze Superclubactie. Het leuke is bovendien dat we via onze medewerkers met bijna alle deelnemende clubs verbonden zijn, omdat zij daar sporten.’’

Gratis zegels

Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgen de klanten van AH Achterberg tot en met 4 november een gratis zegel. Ook zijn er gedurende de actieperiode extra zegels te ‘verdienen’ bij diverse aanbiedingen in de supermarkt aan de Lindenburghlaan.
De uitlevering van alle bestelde sportartikelen vindt plaats in het weekend van 1 en 2 december.

Foto: Martin Achterberg is helemaal klaar voor de start van de grote Superclubactie dit weekend.
Foto John Nijssen©Steenbergse Courant

Door: John Nijssen

Uit de Steenbergse Courant