woensdag 29 augustus 2018, 16:30

Van Zuilichem Zorg neemt Fysio- en Manuele Therapie Dietvorst over

STEENBERGEN – Van Zuilichem Zorg uit Oud Gastel neemt met ingang van 1 oktober Fysio- en Manuele Therapie Dietvorst over, gevestigd in het medisch centrum aan de Molenweg 60 in Steenbergen. De naam Van Zuilichem Zorg is dankzij vestigingen in Oud Gastel, Willemstad, Roosendaal, Stampersgat, Kruisland, Standdaarbuiten en Breda bekend in heel onze regio.

De overname zorgt ervoor, dat - naast de bestaande specialisaties binnen de fysiotherapie - een nóg breder pakker kan worden aangeboden in de zogeheten eerstelijnszorg.Patiënten van praktijk Dietvorst blijven op het bestaande adres aan de Molenweg dezelfde vertrouwde gezichten zien van de medewerkers die zij kennen. Het team wordt onder andere aangevuld met een osteopaat, ergotherapeut en een huidtherapeut.

Revalidatie

Helemaal nieuw is de tweedelijns poliklinische revalidatiegeneeskunde, waarmee Van Zuilichem Zorg revalidatietrajecten aanbiedt voor mensen bij wie de eerstelijnszorg niet voldoende resultaat heeft opgeleverd en/of als er sprake is van een complexe zorgvraag. Deze trajecten zijn, afhankelijk van de zorgvraag, compleet met revalidatiearts, psychologie, MDR therapie, maatschappelijk werk, podotherapie, ademhalings-, ontspannings- en psychomotorische therapie, diëtiek en orthopedisch instrumentenmaker.

Staat van dienst

Van Zuilichem Zorg is zeer verheugd dat zij Fysio- en Manuele Therapie Dietvorst onder hun hoede mogen nemen. ,,Dietvorst heeft in ruim 33 jaar tijd een mooie praktijk met een grote staat van dienst opgebouwd, waarbij de kwaliteit van de zorg rondom de patiënt altijd centraal heeft gestaan,’’ stelt Carry van Zuilichem.

Samenwerking

,,Met diezelfde intentie en idealen zetten wij de praktijk voort en breidden we onze activiteiten verder uit, zodat wij ons steentje kunnen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de inwoners van Steenbergen,’’ vervolgt zij. ,,Wij zijn dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar de intensieve samenwerking met onze nieuwe collega’s, alle andere hulpverleners en uiteraard naar het contact met de patiënten, die op de voor hen best mogelijke zorg mogen rekenen.’’

Foto: Jasper Verschuren, Anouk Antonissen, Carry van Zuilichem, Trees Welten, Kees Dietvorst, Marlène Dietvorst, Kim Frik en Marieke van Zuilichem (vlnr) heffen het glas op de overname van Fysio- en Manuele Therapie Dietvorst door Van Zuilichem Zorg.

Foto Peter Vermeulen©Steenbergse Courant

Uit de Steenbergse Courant