zaterdag 6 oktober 2018, 09:00

Receptie bij Cuelenaere

STEENBERGEN – Klanten, relaties, vrienden, familie, bekenden, belangstellenden: iedereen is deze zaterdag (6 oktober) van harte welkom in de showroom van Bosch Car Service Cuelenaere in Steenbergen, waar dan een receptie wordt gehouden ter gelegenheid van de directiewisseling.

Dat gebeurt onder het motto ‘Op naar 100 jaar Cuelenaere’, een mijlpaal die het familiebedrijf in 1921 gaat bereiken. De toekomst ziet er wat Cuelenaere nog zonniger uit, nu met Wouter Cuelenaere de vierde generatie is toegetreden tot de zaak. Wouter is de zoon van Jos Cuelenaere, die besloten heeft om terug te treden. Ook zijn broer Fons doet een stapje terug.
Hun broer Albert Cuelenaere gaat vanaf nu samen met Wouter de directie voeren. Laatstgenoemde deed de voorbije jaren al uitgebreide ervaring op in de autobranche en gaat zich, in navolging van zijn vader, toeleggen op de aftersales. Albert blijft zich ontfermen over de verkoop, het Avia tankstation en de wasstraat van het autobedrijf aan de Nassaulaan, waar de receptie morgen van 14.00 tot 17.30 uur duurt.

Uit de Steenbergse Courant