donderdag 1 november 2018, 11:00

‘Medewerkers van de toekomst’

REGIO – Donderdag 8 november organiseert ‘Samen in de Regio’ een wat men noemt ‘DialOOOg-tafel’. Die drie O’s in dat woord staan voor Ondernemers, Overheid en Onderwijs. Vertegenwoordigers hiervan gaan met elkaar in gesprek. Niet alleen om antwoorden en oplossingen voor problemen te formuleren, maar ook om afspraken te maken en tot actie te komen.

De bijeenkomst wordt deze keer gehouden in La Place (voorheen Wouwse Tol) aan de Mastendreef 5. Dat gebeurt op 8 november tussen 9:00 en 12:30 uur. Het thema is dit keer: ‘Hoe verkleinen we de afstand tussen young en wise’. Sprekers zijn de Bergse wethouder Barry Jacobs en Leon de Rond, de rector van RSG ’t Rijks. De eerste zal het voornamelijk hebben of het belang van samenwerken, de laatst genoemde geeft zijn visie over de ‘medewerkers van de toekomst’.

In gesprek

Bezoekers maken vervolgens kennis met ‘Design Thinking”, waar bij ‘Studio Why’ voor de begeleiding zorgt. Samen met trainers van dit bureau en leerlingen van ’t Rijks gaan bezoekers in gesprek over de medewerkers van de toekomst.
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via Samen in de Regio en dient vóór 1 november te gebeuren.

Uit de Steenbergse Courant