zondag 16 december 2018, 10:00

Onderneemster Marijke Raadgever neemt ‘kerstbal’ initiatief

STEENBERGEN – RPS-voorzitter Kees de Bruin is blij met het spontane initiatief van onderneemster Marijke Raadgever (Kruiderij Rozemarijntje). Nadat hij voor een reuze kerstboom op de Markt had gezorgd, kwam zij namelijk met het initiatief om samen met echtgenoot Axel en zoon Dinand (11) ‘kerstballen’ te zagen en deze te verspreiden onder lokale ondernemers. Hen werd gevraagd om deze te voorzien van een kerstboodschap en in te leveren.

“We kregen echt leuke reacties. Er kwamen 45 ballen retour en die hebben we met de hulp van scouting Steenbergen in de boom gehangen. Het was echt leuk om dat samen te doen. Ondanks de stromende regen was het heel gezellig en er ontstond leuke saamhorigheid”, vertelt de initiatiefneemster.

‘Samen doen’

Die saamhorigheid was feitelijk ook de doelstelling. “We moeten als ondernemers er voor zorgen dat ‘Ons Steenbergen’ zijn kracht laat zien. Elkaar helpen om de kracht terug te krijgen. Het gezegde is niet voor niets ‘Alleen kom je wel ergens, maar samen kom je verder’. En dat is echt zo”, aldus de enthousiaste onderneemster.

Uit de Steenbergse Courant