Afbeelding
woensdag 9 januari 2019, 09:42

Dinteloorder Toon Machielse nieuwe trainer bij Sc Welberg

WELBERG – Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Toon Machielse de nieuwe hoofdtrainer bij Sc Welberg. De Dinteloorder is thans trainer bij Lepelstraatse Boys. Hij wordt de opvolger van Arie Pouwe, die heeft aangegeven aan het einde van dit voetbalseizoen na een periode van twee jaar als trainer bij Sc Welberg te stoppen.

Sc Welberg voorzitter Gino Seesing zegt dat voor Machielse gekozen is vanwege zijn ervaring, maar ook vanwege de klik die met hem wordt gevoeld. “We rekenen op een prettige samenwerking en hopen dat de spelers dezelfde klik met deze trainer voelen, zoals wij die ervaren”. Met de nieuwe trainer hoopt het bestuur van Sc Welberg minstens mee te draaien in de top van de vijfde klasse.

DIVO - Val Aan en Lepelstraatse Boys

Toon Machielse beschikt over ruime trainerservaring. Onder meer bij het toenmalige DIVO, bij het toenmalige Val Aan en tot twee maal toe bij Lepelstraatse boys. Hier was hij trainer tussen 2000 en 2009 en vanaf 2017.

Foto: Sc Welberg voorzittter Gino Seesing (Links op de foto) en Toon Machielse schudden elkaar de hand als teken van de contract bezegeling.

Uit de Steenbergse Courant