Afbeelding
dinsdag 15 januari 2019, 14:45

Nieuwe winkel Telecombinatie Steenbergen geopend

STEENBERGEN - Telecombinatie Steenbergen is met ingang van vandaag weer open. Eigenaar Leo de Rooy maakte de afgelopen weken de oversteek van de Kaaistraat naar het pand aan de Grote Kerkstraat 1 en toont zich de koning te rijk met zijn nieuwe winkel.

Een fris en eigentijds interieur straalt de klant tegemoet op de nieuwe locatie van Telecombinatie Steenbergen. Nieuw is ook het dealerschap van Xiaomi mobiele telefoons: een opkomend Chinees merk, aldus  De Rooy, interessant geprijsd en prima van kwaliteit.

Draadloze oplaadstations

Ook is de ondernemer officieel dealer geworden van de draadloze oplaadstations voor mobiele telefoons van MWP, een Nederlands product dat geheid de markt gaat veroveren. ,,Volledig gecertificeerd, wat onder meer betekent dat je telefoon gecontroleerd wordt opgeladen, ten bate van het behoud van je batterij,’’ zo legt De Rooy uit. De draadloze opladers zijn er in vier verschillende uitvoeringen, in prijs variërend van € 29,95 tot en met € 39,95.

Zoals op het vorige adres ook al het geval was, kun je bij Telecombinatie Steenbergen onveranderd terecht voor de reparatie van je smartphone of tablet. Vrijwel alle reparaties worden door De Rooy zelf, in eigen huis, verzorgd. Hiervoor heeft hij zelfs een speciaal plekje ingericht, midden voor het etalageraam van zijn nieuwe winkel. ,,Zodat iedereen precies kan zien wat ik doe.’’

Energiecontract

Uiteraard is men bij Telecombinatie Steenbergen sowieso aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe smartphone, het afsluiten van abonnementen (telefonie, internet en tv) bij de grote merken op dit gebied, en zelfs het afsluiten van energiecontracten bij Current behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast herbergt de winkel een uitgebreid assortiment aan originele onderdelen voor Samsung en Apple, alsook vele accessoires zoals telefoonhoesjes van NCentive en Otterbox.

Telecombinatie Steenbergen is maandag op afspraak geopend, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Uit de Steenbergse Courant