Afbeelding
maandag 4 maart 2019, 09:00

CDA tevreden over verkiezingsavond

STEENBERGEN – CDA Steenbergen zegt met voldoening terug te kijken op de verkiezingsavond die dinsdagavond in De Wallevis werd gehouden. Tijdens de bijeenkomst sprak ook CDA-er Jurgen Stoop uit Bergen op Zoom. Hij is verkiesbaar voor Provinciale Staten en belooft zich hard te maken voor een plekje van de Gummaruskerk in het rijtje van prominente kerken in Noord-Brabant. Dit zorgt voor extra subsidie.

Een ander speerpunt voor Stoop is dat hij zich inzet voor het oplossen van de drukte op de A4 bij Philip Morris en voor de Haringvlietbrug. Dit zorgt regelmatig voor lange files.

Voor de waterschapsverkiezingen waren lijsttrekker Peter Verroen en voormalig Steenbergs raadslid Lian Korst (nummer 3 op de lijst) aanwezig. Zij zetten zich in voor het beheersbaar houden van extremiteiten als gevolg van weersomstandigheden. Dus wat te doen bij extreem veel water en juist ook wat te doen bij een extreem droge zomer, zoals dat in 2018 het geval was. Hun tweede speerpunt is het kwijtschelden van waterschapbelastingen voor de minima.

Uit de Steenbergse Courant