dinsdag 19 maart 2019, 16:00

Na bankoverval in Goes: 3 vermoedelijke daders aangehouden in Steenbergen

STEENBERGEN – Ter hoogte van het Tangotankstation op Industrieterrein Reinierpolder II heeft een politieteam de twee vermoedelijke bankovervallers en hun handlanger opgepakt die deze middag rond de klok van twee uur een bankoverval pleegden in Goes.

De bankoverval gebeurde bij een Regiobank aan de Voorstad in Goes. Hier drongen twee overvallers het kantoor binnen, verwondden daar een medewerker en gingen er met een nog onbekend geldbedrag vandoor.

Vluchtauto

De politie ging onmiddellijk in de provincie Zeeland met verschillende teams op zoek. Er was een signalement verschaft door een voorbijganger. Uiteindelijk belandde men in Steenbergen waar de betreffende vluchtauto werd aangetroffen ter hoogte van het Tango tankstation op industrieterrein Reinierpolder II. Drie inzittenden – de twee vermoedelijke overvallers en hun handlanger - zijn gearresteerd. Naar verluidt lagen de bankovervallers verstopt in een afgesloten Boedelbak aanhanger. De vluchtauto is in beslag genomen. De politie doet nu verder onderzoek in Goes en verhoort de verdachten.

Uit de Steenbergse Courant